top of page

Workshops

verbeter je zicht foto oog kind met tekst.jpg

OOGYOGA op Woensdag 29 December 2021​

Wat: 

 

Ontspannende oogtechnieken /oogyoga wordt al duizenden jaren beoefend. De effectiviteit van relaxatietechnieken voor de ogen en oogoefeningen werd in 1920 wetenschappelijk bevestigd door het werk van Dr. William Bates.
Onze ogen ontvangen vaak een overdosis aan visuele prikkels in onze Westerse samenleving. Denk maar aan het aantal uren waarin je ogen blootgesteld zijn aan computer-, smartphone- en tv-schermen, kunstlicht, … De kijkafstand is vaak kort gedurende te lange tijd. Dit is zeer vermoeiend voor de ooglens. Deze factoren kunnen leiden tot wazig zicht, achteruitgang van het zicht, irritatie, droge ogen, …
Deze workshop leert je oa vermoeidheid van de ogen wegnemen, verbetert je zicht en zorgt ervoor dat zowel je ogen als je lichaam meer ontspannen. Je leert gezonde ooggewoontes, je ogen juist te gebruiken, eenvoudige, doeltreffende technieken om klachten te verzachten en/of geleidelijk aan weg te nemen.

Waar: Tervuursesteenweg 294, 1981 Hofstade

Wanneer: Woe 29 december 2021

Duur: 19u tot 22u
Prijs: 60 euro

Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@mindnmotion.be en 60€ over te schrijven op BE35 0682 5136 6837 met als mededeling  'naam + workshop oogyoga'.

Algemeen

Als je meedoet aan de oogyoga, breng dan je lenshouder/brillendoos mee. We oefenen zonder deze hulpmiddelen.

In de sessies krijg je de nodige theoretische achtergrond, worden de oefeningen aangeleerd en gaan we ook in de praktijk werken. Met dit geheel kan je achteraf volledig zelf aan de slag.

bottom of page