top of page

Groepslessen

Nieuwe lessen vanaf Januari 2023! 

Yin yoga op donderdag

van 19u30 tot 20u30

Bij voldoende interesse worden er vanaf Januari 2023 terug yin yoga lessen georganiseerd. Ideaal om het jaar goed te starten!

Wil je graag al een keer proeven van wat je dan te wachten staat dan kan je reeds in December al 1 of meerdere yin yoga lessen volgen. Meer info vindt je hier.

 

WAT IS YIN YOGA?

Yin yoga is een yoga-vorm die inwerkt op de diepere bindweefsels die doorheen heel het lichaam tussen de spieren en de organen verweven liggen. Fascia, gewrichtsbanden en pezen worden gestretcht, terwijl spieren ontspannen.

EFFECT?

Het effect van het regelmatig beoefenen van yin yoga, is een soepeler, energetisch stabieler en sterker lichaam. Naast de uitwerking op het fysieke lichaam, heeft het beoefenen van yin yoga ook een impact op het mentaal en emotioneel welbevinden. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

WAT DOEN WE TIJDENS EEN YIN LES?

Doorheen verschillende poses die inwerken op de fasciae, zoeken we met zachtheid de grenzen van ons lichaam op in het huidige moment. Yin yoga is een oefening in zelfzorg. We verstillen, verzachten en komen in voeling met ons lichaam. We vertoeven gedurende minstens 3 minuten in de poses. Er worden doorheen de lessen ook kalmerende ademhalingsoefeningen verweven en er kan ook al eens een meditatie tussen zitten. Op deze manier connecteren we met onszelf. Wanneer je yin beoefent in groep helpt het dragend veld van de groep om samen meer en meer in ontspanning te komen.

Ervaring is niet vereist.

 

PRAKTISCH:

Locatie:

Mind & Motion, Tervuursesteenweg 294, 1981 Hofstade. 

 

Wanneer:

Donderdag Yin yoga:

van 19u30 tot 20u30

 

Voor de yoga groepslessen werken we met een 10-beurtenkaart. Je kan ook kiezen voor een losse les. Je schrijft je online in via onderstaande knop. Je kan online betalen bij de inschrijving of ter plaatse betalen met payconiq of contant. 

De 10-beurtenkaarten blijven 1 jaar geldig. 

Annuleren kan kosteloos tot 2 uur van tevoren. Annuleer je minder dan 2 uur voor de les start of ben je te laat voor de les, dan dien je de les alsnog te betalen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt. Breng de docent op de hoogte van eventuele kwetsuren of ziekte. Je neemt deel aan de lessen op eigen risico. 

Prijzen: 
10 beurtenkaart: €120
Losse beurt: €13

 

Heb je geen matje, dan kan je bij ons een matje kopen voor €25

Tot op de mat! 

bottom of page