Groepslessen

Nieuw vanaf september 2022!

 

Yin yoga op donderdag van 20.15u tot 21.15u

 

WAT IS YIN YOGA?

Yin yoga is een yoga-vorm die inwerkt op de diepere bindweefsels die doorheen heel het lichaam tussen de spieren en de organen verweven liggen. Fascia, gewrichtsbanden en pezen worden gestretcht, terwijl spieren ontspannen.

EFFECT?

Het effect van het regelmatig beoefenen van yin yoga, is een soepeler, energetisch stabieler en sterker lichaam. Naast de uitwerking op het fysieke lichaam, heeft het beoefenen van yin yoga ook een impact op het mentaal en emotioneel welbevinden. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

WAT DOEN WE TIJDENS EEN YIN LES?

Doorheen verschillende poses die inwerken op de fasciae, zoeken we met zachtheid de grenzen van ons lichaam op in het huidige moment. Yin yoga is een oefening in zelfzorg. We verstillen, verzachten en komen in voeling met ons lichaam. We vertoeven gedurende minstens 3 minuten in de poses. Er worden doorheen de lessen ook kalmerende ademhalingsoefeningen verweven en er kan ook al eens een meditatie tussen zitten. Op deze manier connecteren we met onszelf. Wanneer je yin beoefent in groep helpt het dragend veld van de groep om samen meer en meer in ontspanning te komen.

Ervaring is niet vereist.

Nog vragen? Bekijk dan het kennismakingsfilmpje op deze pagina (onderaan)

 

PRAKTISCH:

Locatie:

Mind & Motion, Tervuursesteenweg 294, 1981 Hofstade. 

 

Wanneer:

Donderdag: van 20.15u tot 21.15u

 

Voor de yoga groepslessen werken wij met een 10-beurtenkaart of je kan kiezen voor een losse les. Je schrijft je online in via deze link   Je kan online betalen bij de inschrijving of ter plaatse betalen met payconiq of contant. 

De 10-beurtenkaarten blijven 1 jaar geldig. 

Annuleren kan kosteloos tot 2 uur van tevoren. Annuleer je minder dan 2 uur voor de les start of ben je te laat voor de les, dan dien je de les alsnog te betalen. Er worden geen uitzonderingen gemaakt en voor iedereen gelden dezelfde regels. Breng de docent op de hoogte van eventuele kwetsuren of ziekte. Je neemt deel aan de lessen op eigen risico. 

Prijzen: 
10 beurtenkaart: €120
Losse beurt: €13

 

Heb je geen matje, dan kan je bij ons een matje kopen voor €25

Tot op de mat!